Profileer uw bedrijf en bouw mee aan de toekomst van Agri & Food

AgriFoodTech is hét podium voor high tech & ICT ontwikkelingen in de Agri & Food sector met focus op effectiever, efficiënter, duurzamer of anders produceren. Het doel: de wereld blijvend van voedsel te voorzien, schaarste aan te pakken en in te spelen op de veranderende voedselketen. Deelnemen aan AgriFoodTech betekent dan ook dat u uw innovaties presenteert aan een divers publiek: van professionals werkzaam als agrariër, kas- en erfbetreder, voedselverwerker of in de tuinbouw tot en met machine-, apparaten- en systeembouwers. Als exposant heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan stand- en presentatiemogelijkheden. Ook heeft u de mogelijkheid uw kennis te delen in het congresprogramma. Profileer uw bedrijf op AgriFoodTech en bouw mee aan de toekomst!

Download exposantenbrochure

Of neem direct contact op met de Eventmanager van AgriFoodTech, Timo van Leent (Mikrocentrum).

Agrifoodtech stand

De mogelijkheden om te exposeren

U heeft de keuze uit verschillende stand afmetingen, namelijk: 2x2, 3x2, 3x3, 4x2, 4x3, 5x3, 6x3, 8x3 en 10x3. Verder is er een compleet pakket van stand benodigdheden en diverse communicatiemiddelen. Zowel op 12 als 13 december heeft u als exposant ook de mogelijkheid uw kennis te delen tijdens het lezingenprogramma. Ook op de beursvloer zijn er naast uw stand ook andere mogelijkheden om uw bedrijf te profileren, zoals bijvoorbeeld op een van de themapleinen. Daarnaast zijn er nog verscheidene extra mogelijkheden voor mediacampagnes en het delen van vakinhoudelijke content via deze website en de social media kanalen van AgriFoodTech. Bekijk de plattegrond voor de beschikbare stands en reserveer direct!

Bekijk plattegrond en reserveer direct uw stand

Facts & Figures

AgriFoodTech is hét podium voor technologische ontwikkelingen in de Agri, Food & Tuinbouw sector. Met ruim 1500 bezoekers in 2017, biedt ook de derde editie in 2018 u ruim de mogelijkheid uw producten en/of diensten op een professionele wijze onder de aandacht te brengen bij een doelgericht publiek. Enkele feiten en cijfers over de vorige editie:

  • 75% van de bezoekers is op zoek naar (nieuwe) technologische ontwikkelingen.
  • 50% van de bezoekers heeft als doel contacten te leggen met exposanten.
  • Exposanten beoordeelden de editie van 2017 met een 7,3.
  • Exposanten beoordeelden de kwaliteit van de bezoeker als goed.
  • Bezoekers beoordeelden de editie van 2017 met een 7.

Ook deelnemen aan AgriFoodTech 2018?

Download het aanmeldformulier

AgriFoodtech stand zlto

Waarschuwing aan exposanten

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit zijn onder andere de volgende “uitgevers”:

  • Expo-Guide
  • Fair Expo
  • Fair Guide
  • Event Fair
  • International Fairs Directory

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn. Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, Hans Houdijk +31 40 296 99 22.