Profileer uw bedrijf en bouw mee aan de toekomst van Agri & Food

AgriFoodTech is hét podium voor High Tech & ICT innovaties in de Agri & Food sector met focus op effectiever, efficiënter, duurzamer of anders produceren. Het doel: de wereld blijvend van voedsel te voorzien, schaarste aan te pakken en in te spelen op de veranderende voedselketen. Deelnemen aan AgriFoodTech betekent dat u uw innovaties, producten, diensten en/of (onderzoeks)projecten presenteert aan een divers publiek: van voedselverwerkers, voedingsmiddelenproducenten, agrariërs, kas- en erfbetreders, tuinbouwers tot en met machine-, apparaten- en systeembouwers. 

Deze thema's krijgen extra aandacht op AgriFoodTech 2019:
- The Food Factory of the future
- Robots
- Effectievere en efficiëntere machines
- Big Data & ICT
- Precisie tuin- en landbouw
- Onderwijs en Start-ups

Meer informatie over stand- en presentatiemogelijkheden?  

Download exposanten brochure

mircoscoopje2

Speciale themapleinen op de beursvloer

De beursvloer is dit jaar uitgebreid met een aantal themapleinen waarop u als exposant, naast uw stand, uw innovaties kunt presenteren. Een overzicht: 

 • Onderwijsplein: voor onderwijsinstellingen en bijbehorende project- en/of studententeams
 • Robotplein: onder andere plukken, handling, verpakken, automatisering, terugdringen van voedselverspilling, verbeteren van werkomstandigheden, kortere keten, schaalvergroting, arbeitstekorten
 • Toelevering machinebouw: o.a.: aandrijftechniek, motion, vision, sensoren, antibacteriële coatings, IoT
 • Verpakkingsplein: alles rondom verpakken en aanverwante oplossingen zoals: automatiseren, labelen, meten, wegen, inspectie, palletiseren, vullen, track & trace en verpakkingstechnologie
 • Analyseplein: testen, meten, analyseren, inspectie, certificering, rheologie, viscositeit en advies
 • Start-up plein: uw start-up presenteren tegen speciale tarieven.

De standmogelijkheden: reserveer direct uw plaats op de beursvloer

Als exposant heeft u de keuze uit verschillende standafmetingen, namelijk: 2x2, 3x2, 3x3, 4x2, 4x3, 5x3, 6x3, 8x3 en 10x3. Verder is er een compleet pakket van stand benodigdheden en diverse communicatiemiddelen. Op de beursvloer zijn er naast uw stand ook andere mogelijkheden om uw bedrijf te profileren, zoals bijvoorbeeld op een van de themapleinen. Daarnaast zijn er nog verscheidene extra mogelijkheden voor mediacampagnes en het delen van vakinhoudelijke content via deze website en de social media kanalen van AgriFoodTech. 

Bekijk de plattegrond en reserveer direct uw stand

robotarm klein

Ja, ik heb interesse in exposeren. Neem contact met mij op

AgriFoodtech stand zlto

Waarschuwing aan exposanten

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit zijn onder andere de volgende “uitgevers”:

 • Expo-Guide
 • Fair Expo
 • Fair Guide
 • Event Fair
 • International Fairs Directory

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn. Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, Hans Houdijk +31 40 296 99 22.