AgriFoodTech 2018

AgriFoodTech 2018 grensverleggend en vol hightech innovaties

Op 12 en 13 december vond voor de 3e keer de door Mikrocentrum georganiseerde vakbeurs met congres, AgriFoodTech, plaats.

Lees verder
AFT2018 demos

7 demo's te vinden op de beursvloer

Wist u dat er op AgriFoodTech diverse mooie demo’s te vinden zijn? Onder andere Grass4Farming, Hol Spraying Systems, Wageningen University en Rijk Zwaan in samenwerking met Stekee demonstreren live hun...

Lees verder
Innovaties op AgriFoodTech 2018

Innovaties om efficiënter, effectiever en duurzamer te produceren

Nog even en dan staan de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch in het teken van efficiënter, effectiever en duurzamer produceren voor de Agri & Food sector.

Lees verder
uitnodiging seminar ondernemers en agrifoodlabs mismatch of gouden kan...

Seminar Ondernemers & Agrifoodlabs: mismatch of gouden kans?

Ben je een beginnende of groeiende ondernemer in de agri, food & feed sector? Dan heb je soms de apparatuur en experimenteerruimte nodig waarover je zelf niet kunt beschikken.

Lees verder
Agrofood2020 provincie noord brabant

Meer voedsel op minder land - Provincie Noord-Brabant op AgriFoodTech

Hoe produceren we meer voedsel op een kleiner stukje land? Welke uitdagingen komen daarbij kijken? Wat hebben we nodig? Hidde Boersma (wetenschapsjournalist en documentairemaker) gaat woensdag 12 december in op...

Lees verder
drone agri food tech

Droneshow tijdens AgriFoodTech

Altijd al benieuwd geweest naar de mogelijkheden van drones op het land, in de kas of in een food productieomgeving? Bezoek dan tijdens AgriFoodTech de Droneshow! Deze wordt verzorgd door...

Lees verder
diner

AgriFoodTech Disruptiediner

Het huidige voedselsysteem is aan herziening toe, grotere uitputting van onze aarde ligt op de loer.

Lees verder
Hackathon AgriFoodTech

Hackathon: Redesign your AgriFood Business

Wilt u innoveren maar heeft u niet de capaciteit of juiste kennis in huis? Bent u opzoek naar inspiratie en verrassende oplossingen? Kom dan tijdens AgriFoodTech naar de Hackathon: Redesign...

Lees verder
Automonous greenhouse

Ontdek de kracht van indoor farming tijdens de Greenhouse challenge!

De wereldbevolking groeit waardoor de vraag naar voedsel blijft stijgen. De prognoses liegen er niet om: in 2050 zal de voedselproductie stijgen met tenminste 50%.

Lees verder
Precisielandbouw

Precisielandbouw 2.0 eindsymposium op 12 december

Ter afsluiting van het programma Precisielandbouw 2.0, vindt er op woensdag 12 december tijdens AgriFoodTech een eindsymposium plaats.

Lees verder
Vakgebiedsbijeenkomst AFT blogheader

Gratis kennis- en netwerkbijeenkomst AgriFoodTech op 18 september

Als opwarmer voor vakbeurs AgriFoodTech 2018, organiseert Mikrocentrum op 18 september een gratis kennis- en netwerkbijeenkomst in het Agri & Food Plaza te 's-Hertogenbosch.

Lees verder
AgriFoodTech2018

AgriFoodTech 2018: High Tech ontmoet Agri & Food

De succesvolle tweede editie van AgriFoodTech krijgt op 12 en 13 december 2018 haar derde editie in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Technologische innovaties bepalen de toekomst van Agri&Food.

Lees verder