AgriFoodTech2018

AgriFoodTech 2018: High Tech ontmoet Agri & Food

Hét podium voor High Tech & ICT innovaties in de AgriFood-sector

De succesvolle tweede editie van AgriFoodTech krijgt op 12 en 13 december 2018 haar derde editie in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Technologische innovaties bepalen de toekomst van Agri&Food. AgriFoodTech 2018 vormt hiervoor het juiste podium om deze innovaties te tonen en onze koppositie te behouden! Het evenement brengt technologische innovatie, expertise-ontwikkeling en samenwerking tot stand.

Fabrikanten, toeleveranciers, ontwikkelaars, ontwerpers, gebruikers uit de hele voedselketen tonen de allernieuwste innovaties. Diverse kennissessies bieden bezoekers actuele informatie. Op de beursvloer bieden diverse podia de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, van elkaar leren en tot nieuwe business komen.Er zijn daarnaast diverse themapleinen, live-demo’s en een expositie met naar verwachting 150 specialistische bedrijven en kennisinstellingen.

Het exposantenprofiel is zeer breed met o.a. robotica, sensortechnologie, fotonica, vision, machine- & apparatenbouw, IOT, software, big data, informatietechnologie, precisielandbouw en verpakkingstechnologie.

Topsectoren bij elkaar

De topsectoren Agri & Food, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en High Tech Systemen & Materialen zijn samen verantwoordelijk voor meer dan de helft van de Nederlandse export. Op het snijvlak van deze sectoren liggen uitdagende innovatiekansen die Nederland zicht bieden op enerzijds nieuwe exportketens en economie en anderzijds op volgende stappen in de productie van duurzaam, veilig, transparant en smakelijk voedsel.

Nederland is een voorloper op het gebied van hightech. Ook op het gebied van Agri & Food en Tuinbouw heeft ons land een wereldnaam. Met cross-overs tussen hightech industrie en de glastuinbouw kan Nederland Koploper blijven in het gebruik van hightech bij de productie van voedsel.

Samenwerking met diverse partners

AgriFoodTech 2018 presenteert alle technologische ontwikkelingen samen met haar partners onder één dak en bestrijkt de gehele AgriFood-keten, van engineer tot gebruiker. Diverse partners grijpen het event aan om zich te presenteren zoals FME, GMV, FNLI, ZLTO, High Tech NL en 4TU. Partners die garant staan voor innovatie, kennis en samen invulling geven aan dit unieke platform! Als onafhankelijk kennis- en netwerkcentrum voor de industrie is Mikrocentrum bij uitstek de partij om over de volle breedte van de AgriFood-sector een podium te geven aan (hightech) oplossingen voor kwaliteits- en procesoptimalisatie. Hiermee werkt zij voor het congresgedeelte samen met het AgriFoodTech Platform

Noteer in uw agenda

AgriFoodTech 2018 vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 december in de Brabanthallen / congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch. Op 12 december zal het AgriFoodTech Platform haar congres houden.