Hackathon

Hackathon Redesign Your Agrifood Business

De 2e Hackathon Redesign Your Agrifood Business vindt plaats tijdens de vierde AgrifoodTech beurs in de Brabanthallen op 11 en 12 december. Developers, designers en techneuten werken twee dagen lang aan concrete vraagstukken van organisaties uit de Agrifood- en Techsector. De teams bouwen werkende prototypen applicaties en vernieuwende businessmodellen. Zij pitchen aan een onafhankelijke jury hun vernieuwende oplossingen en maken kans op een geldprijs. Tijdens de beurs hebben bezoekers en exposanten de mogelijkheid om te komen kijken. We dagen uit hen uit om een bijdrage te leveren op het gebied van kennis, kunde en netwerk.

Wat voor type vraagstukken?

ICT gedreven vraagstukken in de domeinen zoals IoT, Big Data, precisielandbouw, voedselveiligheid, maar ook nieuwe omzet met slimme applicaties. 

Voor wie?

  • Organisaties die willen innoveren maar zelf niet de capaciteit of kennis hebben, zich willen laten ínspireren en verrassen door oplossingen van buitenststaanders, in aanraking willen komen met jong talent, hun organisatie als vernieuwend en innovatief willen branden.   
  • Talenten die thuis zijn in applicatie-ontwikkeling, de agrifoodsector, Technische Bedrijfskunde, WTBK, CMders, data science, GeoMedia & Design en gemotiveerde business studenten.
  • Professionals actief in de Agrifood- of Techbusiness.

 

Even voorstellen…….onze juryleden

Paul Persbericht 1

Piet Jan den Dikken

Piet Jan is Senior Beleidsadviseur bij de gemeente ’s-Hertogenbosch. Zijn specialismen zijn het ontwikkelen en managen van economische projecten, mobiliseren van marktpartijen, opzetten van samenwerkingsverbanden, realiseren van gemeentelijke besluitvorming, acquisitie van innovatieve bedrijven. Hij is lid van het toetsing comité innovatiesubsidies AgrifoodCapital en lid van het kernteam GrowCampus. .

Frans Broeders

Frans Broeders

Frans is sector developer Agrofood bij LIOF (Limburgs Ontwikkelings- en Investeringsmaatschappij). Hij heeft een hands-on mentaliteit, is resultaat gedreven, ondernemend met meer dan 20 jaar management ervaring in verschillende stadia van de agrifood waardeketen. Gespecialiseerd in strategie, business development, innovatie en implementatie. 


Winnaar van verschillende prijzen zoals de gro Food Award 2016.