Hackathon AgriFoodTech

Hackathon: Redesign your AgriFood Business

Wilt u innoveren maar heeft u niet de capaciteit of juiste kennis in huis? Bent u opzoek naar inspiratie en verrassende oplossingen? Kom dan tijdens AgriFoodTech naar de Hackathon: Redesign your AgriFood Business.

Tijdens de hackathon staan ICT gedreven vraagstukken op het gebied van IoT, Big Data, precisielandbouw, voedselveiligheid, maar ook nieuwe omzet met slimme applicaties centraal. Gedurende de twee dagen van AgriFood werken developers, designers en techneuten in teams samen aan concrete vraagstukken van organisaties uit de Agrifood- en Techsector.

Vernieuwende oplossingen voor de AgriFood sector

De teams bouwen werkende prototypen applicaties en vernieuwende business modellen. De oplossingen worden aan het einde van de hackathon gepitched aan een onafhankelijke jury. Als bezoeker of exposant bent u van harte welkom  om te komen kijken. Bovendien wordt u ook uitgedaagd een bijdrage te leveren op het gebied van kennis, kunde en netwerk.

Programma

14.55 - 16.05  Opening eindpresentaties van Hackathon
16.05 - 16.20 Teams presenteren oplossingen aan publiek en jury
16.20 - 16.50 Juryberaad. Wie worden de winnaars?
16.50 - 17.00 Prijsuitreiking door jury  

Meer informatie over deze hackathon

Deze hackathon wordt georganiseerd door Hackathon Masters en Innovation in a week. Meer info over de hackathon, deelname als team of uw vraagstuk aandragen?

Bezoek de website