AFTP header blauw 750x375

Kom naar het AgriFoodTech Festival 'Be SMART: Innoveer en investeer' in ‘s-Hertogenbosch

Op 11 december organiseert het AgriFoodTech Platform de vierde editie van hét AgriFoodTech vakcongres. Dit jaar onder de noemer: AgriFoodTech Festival 'Be SMART: Innoveer en investeer'. In de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch brengen ruim 150 ondernemers uit de agri en food sector, onderzoekers en overheidsvertegenwoordigers sociale en technologische innovatie samen om het huidige voedselsysteem toekomstbestendig te maken. Meld u nu aan!

Tijdens het sprankelende programma delen inspirerende sprekers, zoals Leen Zevenbergen (auteur, ondernemer en spreker op het gebied van duurzaamheid en leiderschap), hun visie op de laatste ontwikkelingen in de agri en food sector. Onder de noemer ‘Innoveer of Disappear’ deelt Zevenbergen zijn visie over de rol van tech in de toekomst. Hij weet het zeker: alleen duurzame en innovatieve bedrijven gaan overleven. Op het podium gaat hij over dit onderwerp in gesprek met topondernemers Ruud Zanders (Kipster) en Eelco Osse (Osse Group).

Reis door de keten: walking diner

Tijdens het sprankelende walking diner maakt de bezoeker een reis door de keten: beleef en ervaar prikkelende innovaties uit de primaire sector, food processing, logistiek, retail en uiteindelijk kom je uit bij de consument. U ervaart een digitale winkelstraat, 3d kaas, robots voor uw persoonlijke teeltplan, de nieuwste e-drone voor op het land. Laat uw fles olijfolie zelf haar navulling bestellen of verplaats uwzelf in een teler en zie hoeveel mest er op het land nodig is doormiddel van de nieuwste digitale taakkaart.

Onderdeel van vakbeurs ‘AgriFoodTech 2019’

Op 11 en 12 december 2019 brengt AgriFoodTech de topsectoren “High Tech Systemen & Materialen” samen met “Agri & Food en Tuinbouw en Uitgangsmaterialen”. Het doel: samen te komen tot nieuwe technologische oplossingen voor Agri & Food. Zowel op de beursvloer als op het congres worden de laatste High Tech en ICT innovaties, producten, diensten en (onderzoeks)projecten gepresenteerd.

AgriFoodTech Platform

Het AgriFoodTech Platform is een initiatief van LTO Nederland, FME, Groenpact en 4TU, het verbond van de vier technische universiteiten in Nederland. Het AgriFoodTech Platform wordt ondersteund door het Ministerie van Landbouw, Natuur & Voedselkwaliteit. Kijk voor meer informatie op de website.