AgriFoodTech 2017

13 en 14 december 2017  
Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
09.30 - 17.00 uur
Download congres programma Aanmelden AgriFoodTech Platform Congres

Datum: woensdag 13 december
Tijdstip: 09.45 - 17.30 uur
Zaal: Limousin 3 & Dexters

Inschrijven:
Via de aanmeldbutton aan de rechterzijde kunt u zich aanmelden voor het congres. U heeft dan ook direct toegang tot de vakbeurs.
Klik hier  voor het complete congresprogramma.

(W)eten wat je niet (w)eet

Wat (w)eet een consument? De consument eet alleen wat-ie weet. De maatschappij verandert. Steeds meer consumenten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Hierdoor veranderen ketens en voedselsystemen. Om je onderneming toekomstbestendig te maken en houden, moet je weten wat je niet (w)eet.

Als je weet wat je niet weet, kun je veranderingen zien, tot stand brengen, kansen signaleren en aan de slag met innovatie. Tijdens dit congres kijken we naar de veranderende voedselketen, de rol die technologie daarin heeft, en de gevolgen van en voor de veranderende maatschappij, en dus voor jouw bedrijf. Kom in contact met vertegenwoordigers van technologie, agrariërs, levensmiddelenindustrie, retail, andere ondernemers en ook onderwijs, overheid, maatschappelijke organisaties en vertegenwoordigers van consumenten.

Krijg te (w)eten wat je eigenlijk nog niet (w)eet.

AgriFoodTech wordt georganiseerd door Mikrocentrum in samenwerking met het AgriFoodTech Platform (FME, FNLI, LTO Nederland en 4TU met ondersteuning van het ministerie van Economische Zaken), GMV, Hightech NL en ZLTO. Meer weten over het AgriFoodTech Platform, klik hier. Meer weten over het AgriFoodTech Platform Congres klik hier.

  

AFTP logo Platform