Programma

AgriFoodTech 2019 biedt naast de mogelijkheid om bedrijven te ontmoeten op de beursvloer, ook een uitgebreid congresprogramma, internationale Meet & Match en Hackathon. Tijdens het congresprogramma praten experts uit de praktijk en exposanten u bij over de laatste ontwikkelingen, zowel in keynotes, paneldiscussies als tijdens thematische lezingentracks. Tijdens deze tracks worden thema’s belicht als Big Data, proces- en kwaliteitsverbetering in foodprocessing, patenten, analysetechnieken, robotica, precisie tuin- en landbouw en fotonica.

Naar programma 11 december Naar programma 12 december

Neem deel aan de Meet & Match

Enterprise Europe Network organiseert in samenwerking met het Mikrocentrum en RVO.nl een internationale b2b matchmaking tijdens AgriFoodTech op 11 en 12 december 2019. Het doel van het Meet & Match event is om relevante contacten te vinden in de gehele sector.

Een aantal redenen waarom u dit meet & match event niet mag missen:

  • De mogelijkheid om in een korte tijd interessante contacten te ontmoeten.
  • De mogelijkheid om in gesprekken van een half uur uw projectidee en/of business propositie meer in detail te bespreken. 
  • Het ontmoeten van sleutelpersonen uit de gehele keten: van toeleverancier tot machinebouwer tot agrariër & teler tot levensmiddelenindustrie
  • Het verder ontwikkelen van uw nationale en internationale netwerk.
  • De combinatie van de beurs, het congres en de Meet & Match maakt het evenement ideaal om gericht op maat te kunnen netwerken. Een aantal van de sprekers neemt ook deel aan de meet & match.

Informatie en aanmelden

DSC07496mm3

Hackathon

Hackathon Redesign Your Agrifood Business

De 2e Hackathon Redesign Your Agrifood Business vindt plaats tijdens de vierde AgrifoodTech beurs in de Brabanthallen op 11 en 12 december. Developers, designers en techneuten werken twee dagen lang aan concrete vraagstukken van organisaties uit de Agrifood- en Techsector. De teams bouwen werkende prototypen applicaties en vernieuwende businessmodellen. Zij pitchen aan een onafhankelijke jury hun vernieuwende oplossingen en maken kans op een geldprijs. Tijdens de beurs hebben bezoekers en exposanten de mogelijkheid om te komen kijken. We dagen uit hen uit om een bijdrage te leveren op het gebied van kennis, kunde en netwerk.

Wat voor type vraagstukken?
ICT gedreven vraagstukken in de domeinen zoals IoT, Big Data, precisielandbouw, voedselveiligheid, maar ook nieuwe omzet met slimme applicaties. 

Voor wie?

  • Organisaties die willen innoveren maar zelf niet de capaciteit of kennis hebben, zich willen laten ínspireren en verrassen door oplossingen van buitenststaanders, in aanraking willen komen met jong talent, hun organisatie als vernieuwend en innovatief willen branden.   
  • Talenten die thuis zijn in applicatie-ontwikkeling, de agrifoodsector, Technische Bedrijfskunde, WTBK, CMders, data science, GeoMedia & Design en gemotiveerde business studenten.
  • Professionals actief in de Agrifood- of Techbusiness.

Informatie en aanmelden