Programma

  • Uitgebreid lezingenprogramma
  • AgriFoodTech Platform Congres
  • Meet & Match
  • Side Events

Heeft u interesse om een lezing te verzorgen, neem dan contact op met Timo van Leent, telefoon (040)2969922 of e-mail t.leent@mikrocentrum.nl.

Lezingenprogramma: de thema's

De lezingen worden grotendeels ingedeeld voor een bepaalde doelgroep. De lezingen binnen deze tracks gaan over High Tech & ICT innovaties die helpen actuele thema's aan te pakken. De doelgroepen met bijbehorende thema's zijn:

Vollegrond/akkerbouw

Thema's: Ziektedruk, bemesting, bodemgezondheid, oogstvoorspelling, etc.

(Glas)tuinbouw

Thema's: Energie, van het gas af, CO2, oogstvoorspelling, robotisering, klimaat, etc.

Voedselverwerkende industrie

Thema's: Kwaliteit, voedselveiligheid, hygiëne, flexibiliteit, etc.

Machinebouwers voor voedselverwerking

Thema's: Foodsafety, hygiëne, clean, etc.

Machinebouwers voor agri

Thema's: Gebruiksvriendelijkheid, onderhoud, connectivity, duurzaamheid, etc. 

Naar programma 12 december

Naar programma 13 december

AgriFoodTech Platform Congres 2018: De Innovatie Dialoog

"Op naar een verantwoord voedselsysteem"

Bedrijven innoveren om succesvol te zijn. De maatschappij vraagt om een duurzaam en verantwoord voedselsysteem. Maatschappelijk verantwoord innoveren biedt daarom kansen om nog succesvoller te zijn voor zowel jouw onderneming als voor de maatschappij. De belangrijke vraag is echter HOE? Om erachter te komen wat dit voor uw organisatie betekent is het voeren van ‘het echte gesprek’ cruciaal.

Tijdens het AgriFoodTech Plaform congres op 12 december staat daarom het voeren van de Innovatie Dialoog centraal. Met ondernemers uit de Agri, Food en Tech en vertegenwoordigers vanuit het onderwijs, onderzoek, overheid en maatschappelijke organisaties gaan wij aan tafel met maatschappelijk verantwoord innoveren op het menu.

Naar AgriFoodTech Platform Congres

AgriFoodTech Platform Congres

Neem deel aan de Meet&Match

Enterprise Europe Network organiseert in samenwerking met het Mikrocentrum en RVO.nl een internationale b2b matchmaking tijdens de AgriFoodTech beurs op 12 en 13 december 2018. Het doel van het meet & match event is om relevante contacten te vinden in de gehele sector.

Een aantal redenen waarom u dit meet & match event niet mag missen:

  • De mogelijkheid om in een korte tijd veel interessante contacten te ontmoeten.
  • De mogelijkheid om in bilaterale face-to-face gesprekken van een half uur uw projectidee en/of business propositie meer in detail te bespreken. Uw voorbereide gesprek levert u veel meer op dan het uitwisselen van uw visitekaartje alleen.
  • Het ontmoeten van sleutelpersonen uit de gehele keten: van toeleverancier tot machinebouwer tot agrariër & teler tot levensmiddelenindustrie
  • Het verder ontwikkelen van uw nationale en internationale netwerk.
  • De combinatie van de beurs, het congres en de meet & match gesprekken maakt het evenement ideaal om gericht op maat te kunnen netwerken. Een aantal van de zeer interessante sprekers neemt ook deel aan de meet & match.