Programma

Momenteel zijn wij druk bezig met het vormgeven van het lezingenprogramma. Er zijn meerdere zalen, waaronder één hoofdzaal (350 personen), waar diverse neutrale keynote sprekers een presentatie verzorgen. Daarnaast zijn er nog een aantal zalen (50 tot 100 personen) waar exposanten en samenwerkingspartners lezingen of workshops kunnen geven. 

Binnen het lezingenprogramma staan wij open voor samenwerking. AgriFoodTech is bij uitstek geschikt om side-events zoals congressen, ledenbijeenkomsten en workshops te laten landen.

lezing

De eerste onderdelen van het lezingenprogramma zijn bekend

Dag 1 - 11 december 
Paneldiscussie Wageningen University
Lezingentrack Big Data & ICT in samenwerking met VIAS
Lezingentrack Proces- en kwaliteitsverbetering in Foodprocessing
Congres Provincie Overijssel
Congres Provincie Noord Brabant
Lezingentrack Patenten, samenwerking en financiering
Lezingentrack Analyse technieken

Dag 2 - 12 december
EVMI Congres
Lezingentrack Robotica
Lezingentrack Agricultural & gardening Robotics
Lezingentrack Precisie Tuinbouw in samenwerking met Wageningen University
Lezingentrack Smart Food Processing
Lezingentrack Photonica in samenwerking met TNO
Presentaties Hackaton 

Neem deel aan de Meet & Match

Enterprise Europe Network organiseert in samenwerking met het Mikrocentrum en RVO.nl een internationale b2b matchmaking tijdens AgriFoodTech op 11 en 12 december 2019. Het doel van het Meet & Match event is om relevante contacten te vinden in de gehele sector.

Een aantal redenen waarom u dit meet & match event niet mag missen:

  • De mogelijkheid om in een korte tijd veel interessante contacten te ontmoeten.
  • De mogelijkheid om in bilaterale face-to-face gesprekken van een half uur uw projectidee en/of business propositie meer in detail te bespreken. Uw voorbereide gesprek levert u veel meer op dan het uitwisselen van uw visitekaartje alleen.
  • Het ontmoeten van sleutelpersonen uit de gehele keten: van toeleverancier tot machinebouwer tot agrariër & teler tot levensmiddelenindustrie
  • Het verder ontwikkelen van uw nationale en internationale netwerk.
  • De combinatie van de beurs, het congres en de meet & match gesprekken maakt het evenement ideaal om gericht op maat te kunnen netwerken. Een aantal van de zeer interessante sprekers neemt ook deel aan de meet & match.

De aanmelding voor de Meet & Match start op 11 september. 

Informatie en aanmelden

DSC07496mm3

Hackathon

Hackathon Redesign Your Agrifood Business

De 2e Hackathon Redesign Your Agrifood Business vindt plaats tijdens de vierde AgrifoodTech beurs in de Brabanthallen op 11 en 12 december. Developers, designers en techneuten werken twee dagen lang aan concrete vraagstukken van organisaties uit de Agrifood- en Techsector. De teams bouwen werkende prototypen applicaties en vernieuwende businessmodellen. Zij pitchen aan een onafhankelijke jury hun vernieuwende oplossingen en maken kans op een geldprijs. Tijdens de beurs hebben bezoekers en exposanten de mogelijkheid om te komen kijken. We dagen uit hen uit om een bijdrage te leveren op het gebied van kennis, kunde en netwerk.

Wat voor type vraagstukken?
ICT gedreven vraagstukken in de domeinen zoals IoT, Big Data, precisielandbouw, voedselveiligheid, maar ook nieuwe omzet met slimme applicaties. 

Voor wie?

  • Organisaties die willen innoveren maar zelf niet de capaciteit of kennis hebben, zich willen laten ínspireren en verrassen door oplossingen van buitenststaanders, in aanraking willen komen met jong talent, hun organisatie als vernieuwend en innovatief willen branden.   
  • Talenten die thuis zijn in applicatie-ontwikkeling, de agrifoodsector, Technische Bedrijfskunde, WTBK, CMders, data science, GeoMedia & Design en gemotiveerde business studenten.
  • Professionals actief in de Agrifood- of Techbusiness.

Informatie en aanmelden