(W)eten wat je niet (w)eet

Wat (w)eet een consument? De consument eet alleen wat-ie weet. De maatschappij verandert. Steeds meer consumenten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Hierdoor veranderen ketens en voedselsystemen. Om je onderneming toekomstbestendig te maken en houden, moet je weten wat je niet (w)eet.

Als je weet wat je niet weet, kun je veranderingen zien, tot stand brengen, kansen signaleren en aan de slag met innovatie. Tijdens dit congres kijken we naar de veranderende voedselketen, de rol die technologie daarin heeft, en de gevolgen van en voor de veranderende maatschappij, en dus voor jouw bedrijf. Kom in contact met vertegenwoordigers van technologie, agrariërs, levensmiddelenindustrie, retail, andere ondernemers en ook onderwijs, overheid, maatschappelijke organisaties en vertegenwoordigers van consumenten.

Krijg te (w)eten wat je eigenlijk nog niet (w)eet.

  

AFTP logo Platform